VALMENTAJA JUSSI SIRÉN

Olen Titleist Performance Instituten (TPI) lisensoima golf-fysiikkavalmentaja (Level 2). Olen suorittanut Suomen Golfliiton alaisuudessa 3-tason valmentajatutkinnon ja parhaillaan suoritan Valmentajan Ammattitutkintoa Pajulahden urheiluopistossa. Olen lisäksi lisensoitu Personal Trainer, sekä hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Toimin parhaillaan apuvalmentajana myös Uudenmaan Team Finland Junior Akatemiassa.

Olen entinen kilpaurheilija maastohiihdon, yleisurheilun sekä jalkapallon puolelta, ja pelannut golfia noin 25 vuotta. Nuorempana haaveilin salaa golf-ammattilaisuudesta vaikka tiedostin, että kilpapelaamisen osalta "juna meni jo". Valmentamisen osalta tie oli sen sijaan edelleen auki.


Kun vuonna 2015 aloitin PT-opinnot päätin, että suuntaudun nimenomaisesti golf-fysiikkavalmennukseen ja sillä tiellä nyt olen.
Niin opintoni kuin golf-fysiikkavalmentajahaaveeni saivat aimo annoksen lisäpotkua, kun alkukesällä 2017 selkäni "hirtti kiinni" siihen malliin, että olin neljän päivän ajan käytännössä liikuntakyvytön. Sairaalakäynnin yhteydessä kävi ilmi, että alaselkäkipu johtui nikamien välisestä madaltumasta, joka erittäin suurella todennäköisyydellä oli seurausta liian passiivisesta lantionkierrosta sekä epäedullisesta alaselän asennosta golfia pelatessa. Olen ollut marraskuusta 2017 lähtien käytännössä katsoen täysin ilman selkäkipuja.

 

Vahvuuteni valmentajana peilaavat hyvin pitkälti omaa elämänkokemusta. Nuoren kilpaurheilijan tavoiteasettelu, tahtotila ja päättäväisyys ovat edelleen olemassa. Olen toiminut yhteensä yli 10 vuotta yrittäjänä kahdella eri alalla ja kerännyt yli 15 vuoden kokemuksen erilaisten urheilu- ja markkinointitapahtumien parissa. Olen johtanut ja valmentanut ihmisiä niin urheilun kuin toimistoelämänkin saralla.
Toisinaan olen ollut väsynyt, uupunut ja kärsinyt sekä loukkaantumisista että sairauksista, jotka ovat vaatineet myös leikkaushoitoa.  Kaikista näistä kokemuksista olen ammentanut itselleni energiaa olla paras minä juuri tänään. Olen parempi valmentaja sekä parempi pelaaja tänään, kuin olen tähän mennessä koskaan ollut. Silti minulla on edelleen paljon opittavaa ja tiedonjanoni on ehtymätön.

Valmentajana olen positiivinen, kannustava, selkeä sekä rauhallinen.
Suhtaudun työhöni suurella sydämellä ja pidän huolen siitä, että tulen ymmärretyksi.
Alkuvuoteen 2021 mennessä golf-fysiikkavalmennuksessani on käynyt pitkälti yli 200 ihmistä ja palaute on ollut pelkästään positiivista.

Työni lisäksi nautin moottoripyöräilystä, metsästyksestä, monipuolisesta liikunnasta, heavy-musiikista, rakentamisesta ja remontoinnista, monipuolisista uusista elämyksistä, läheisten ja ystävien seurasta, joen varressa asumisesta sekä matkustamisesta niin koti- kuin ulkomaillakin.

Toivottavasti näemme rangella, kentällä tai salilla!

Jussi[2].jpg

OTA YHTEYTTÄ

GOLFFYSIIKKA.FI

+358 400 228 000

  • Facebook

KIITOS VIESTISTÄSI