top of page

TEHOVALMENNUS by GOLFPOINT
15.1. - 12.3.2023

mainos_golfpoint-tehovalmennus_joulukuu2022.jpg

Miksi golfarin pitäisi treenata fysiikkaa?

Golffysiikkavalmennuksen avulla saat parhaimmillaan lisää mittaa sekä tarkkuutta lyönteihisi ja teet lyönnistäsi toistettavamman. Opit lisäksi ymmärtämään, miten kehosi toimii svingin aikana. Ja tietenkin pystyt ennaltaehkäisemään tai parantamaan jo olemassa olevia kipuja ja kremppoja!

Golf-fysiikkavalmennus on yhdistelmä fysiikkaharjoittelua sekä lyöntitekniikkaa. Valmennuksessa jokaisen pelaajan svingi käydään henkilökohtaisesti läpi, ja opit hahmottamaan miten juuri sinun kroppasi liikkuvuus, tai liikerajoitteet vaikuttavat sinun lyöntiisi.

VALMENNUKSEN HINTA GOLFPOINTIN ASIAKKAILLE 199€/HLÖ (NORM. 249€)

Golffysiikka.fi ja Golfpoint toteuttavat yhteistyössä 8 viikon tehovalmennuksen golfareille. Erinomaista palautetta saanut valmennuskokonaisuus on nostettu uudelle tasolle.

Tehovalmennus koostuu live-valmennuspäivistä fysiikka- ja lajitreenin merkeissä, online- ja videovalmennuksesta, svingianalyysistä ja golfarin kotitreeniohjelmasta.

Valmennuksessa jokaisen pelaajan svingi käydään henkilökohtaisesti läpi, ja opit hahmottamaan miten juuri sinun kroppasi liikkuvuus, tai liikerajoitteet vaikuttavat sinun lyöntiisi.

8vk tehovalmennus by GOLFPOINT sopii kaiken tasoisille ja kuntoisille golfareille, sillä jokainen saa henkilökohtaisen treeniohjelman, joka suunnitellaan valmennuksen alussa tehtävien liikkuvuustestien perusteella. Lähde mukaan ja laita fysiikka ja peli kuntoon!

VALMENNUS ALKAA (LIVE, GOLFPOINT LAHTI):

SU 15.1.2023
 

MUUT VALMENNUSPÄIVÄT (LIVE, GOLFPOINT LAHTI):

LA 28.1. / LA 11.2. / SU 19.2. / LA 4.3. / SU 12.3.

LIVE-VALMENNUKSET TOTEUTETAAN PIENRYHMISSÄ,
MAX 10 HLÖ:

RYHMÄ 1 - Klo 08:30 - 10:15

RYHMÄ 2 - Klo 10:30 - 12:15

LIVETREENIEN TEEMAT / SISÄLTÖ:

1. TPI-LIIKERATATESTI & VIDEOKUVAUS

2. CHIPPI & YLÄVARTALON KÄYTTÖ

3. RAUDAT & ALAVARTALON KÄYTTÖ

4. DRIVE & VARTALON KIERTO JA VOIMAN TUOTTO

5. PUTTI & PAINOPISTEEN HALLINTA

6. LAATUA OSUMAAN & OMAN SVINGIN KEHITTÄMINEN

VALITSE ITSELLESI SOPIVA RYHMÄ

JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

YHTEISTYÖSSÄ:

golfpoint.png
bottom of page